Leonard Cohen geeft 2 extra concerten op het Sint-Pietersplein in Gent op 15 en 17 augustus. Zijn concerten op 12 en 14 augustus waren vanmorgen snel uitverkocht.

De tickets voor de extra concerten zijn vanaf nu te koop bij Sherpa.

Over de emotionele impact van zijn optredens bestaat geen twijfel. Alle aanwezigen zijn het er roerend over eens: de 'gouden' stem, het smetteloos pak, de grijze hoed en zijn ontwapenende glimlach zijn -net als zijn klassiekers- intact gebleven. Als Field Commander Cohen beslist om op tour te gaan, dan weet je dat hij er qua werkethiek volledig voor gaat.

'Ain't no cure for love', 'Bird on a wire', 'Who by fire', 'Tower of Song', 'Hallelujah', 'I'm your man', 'Take this Waltz', 'Suzanne', 'Chelsea Hotel', 'Famous Blue Raincoat', 'So long, Marianne', 'If it be your will' en 'I tried to leave you' allemaal diamanten,  met ook een selectie uit z'n nieuwe 'Old Ideas'.

Om het historisch karakter van dit optreden ten volle uit te spelen, is er geopteerd om enkel zitplaatsen te voorzien. Zo zal iedereen ten volle kunnen genieten van het prachtige decor van dit concert. Het enige nadeel van deze opstelling is dat het aantal kaarten beperkt is. Een gewaarschuwde fan is er twee waard. 

ThalsFM Nnieuws gaat hem bewonderen, jij ook?